Uitnodiging uitje voor de leden

Beste leden,

Ook dit jaar wil het bestuur een leuk verenigingsuitje voor jong en oud organiseren, dit jaar op zaterdag 27 mei. We hebben twee aparte programma’s gemaakt, dus voor iedereen is er wat wils. We sluiten de dag gezamenlijk af met onbeperkt pannenkoeken eten.

Middagprogramma’s
Zwemmen in Bosbad Hoeven: Met de jeugd (en natuurlijk ook met de oudere ‘jeugd’) gaan we met z’n allen zwemmen en glijden in Bosbad Hoeven in Hoeven. Wie gaat er mee naar het spectaculaire waterspeelpark Splesj? We vertrekken die ochtend gezamenlijk om 11:00 uur vanaf de carpoolplaats bij de Tamoil in Nieuwendijk.

Stadswandeling met gids in Woudrichem: Voor iedereen die wat minder naar spanning en sensatie op zoek is, organiseren we na het succes van vorig jaar een stadswandeling door Woudrichem onder leiding van een gids. Want hoewel het ‘om de hoek’ ligt, kent iedereen het
mooie Woudrichem eigenlijk wel zo goed? We verzamelen om 15.00 uur op de parkeerplaats aan de Schapendam in Woudrichem (nabij de Pannenkoekenbakker). Ook niet-leden kunnen zich voor deze wandeling opgeven.

Afsluiten met onbeperkt pannenkoeken eten
We zullen de dag gezamenlijk afsluiten met pannenkoeken eten in de tuin van de familie Kramer aan de Rijksweg 184 te Nieuwendijk. Er zullen vanaf 17:00 uur pannenkoeken gebakken worden en je mag er zoveel eten als je wilt. Als je alleen pannenkoeken komt eten, ben je vanaf 17.00 uur welkom.

Kosten
Bosbad Hoeven inclusief pannenkoeken: €16,00 (alleen leden)
zonder pannenkoeken: €12,- (alleen leden)
Stadswandeling Woudrichem inclusief pannenkoeken: €6,- (ook voor niet-leden)
zonder pannenkoeken: gratis (ook voor niet-leden)
Alleen pannenkoeken €5,- (ook voor niet-leden)

Opgeven
Je kunt je opgeven per mail via penningmeester@zvdendoorn.nl. Geef aan van welk programma jij gebruik wilt maken. Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 19 mei. Het geld kan je overmaken naar
NL94RABO0301505985 ten name van Zwemvereniging Den Doorn.

Wij zien jullie graag allemaal op zaterdag 27 mei.